!!! ВНИМАНИЕ !!! 

!!! Временно поръчки от тук няма да бъдат обработвани !!!

 !!! ПОРЪЧКИ СЕ ПРИЕМАТ ПРЕЗ www.giftbg.com !!!

!!! Актуални цени и продукти разгледайте на www.giftbg.com !!!

За въпроси ни потърсете 0884 22 38 56 или info@giftbg.com

Рекламни хавлии / плажни кърпи  (0)


Няма намерени продукти.

Плажните кърпи с печат са идеални като корпоративен подарък. Вашето лого или марка могат да бъдат отпечатани пъпноцветно върху мека хавлия, за да сте сигурни, че марката на вашата компания е на ниво.
Нашите кърпи са произведени от микрофибър и памук. Можете да избирате между
няколко размера:30 × 50 см, 50 × 100 см, 70 ×140 см, 80 × 160 см, 100х180см

• пълноцветен печат
• микрофибър и памук

 

 
Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е Reklama-fb-havlii-гиф-white-1024x1024.gif
 
Поръчка на персонализирани и рекламни хавлии със снимка, лого, надпис по желание на клиента.https://www.reklamenpechat.com/havlii_s_pechat
 

 

 

Печат рекламни хавлии на едро

Печат на хавлия със снимка

Печат на хавлия и плажни кърпи по цялата повърхност.

Печат на хавлия / Плажна кърпа  по ваш дизайн.

Хавлии с печаттан бордюр

Печат на хавлия
печат върху хавлияhavliq sus snimkaHavliq Momchence KOLAJ 1havliq_s_snimka_50_100havliq_za_plaj_s_snimkakyrpa_za_plaj_sys_vash_snimkattwl2244_1_3
Havliq 150x300_pechatHavliq DVOIKA 1Havliq MLADOJENCI 1

 

 

Хавлия с име

 

personalised-towel

 

Печат на хавлия

Направете вашaта собствена Плажна кърпa - Двустранно отпечатана с двойна мекота за по голям комфорт.
Ако искате вашата плажна кърпа да бъде отпечатана от двете страни  ние можем да отпечатва втори слой и да ги зашием заедно, така че имате снимки отпред и отзад. Това е само 50% допълнително, а не двойно на стойността. Двойна дебела и двойно отпечатване е възможно за всеки размер на нашите кърпи. Създай свой собствен дизайн. След като дизайна е напълно готов, ние ще го отпечатаме дълбоковъв влакната на кърпата Ви. Благодарение на нашите сложни методи за печат, изображението ви ще трае години. Насладете се на любима снимка върху кърпата ви за плажа, басейна, или у дома! Забавно и служи както и нестандартна плажни кърпа и една уникална идея за подарък. Може да бъде перфектна както и за  фитнес зала, пътуване, къмпинг къпа и т.н.

 

Разнообразие от ГОЛЕМИ плажни кърпи.
Ние правим  различни размери плажни кърпи от малък (чудесно за бебета и деца) до огромни двойни плажни кърпи за двойки, младоженци и семейства. Единствено при нас можете да персонализирате кърпи в този мащаб. Ние имаме средни кърпи, подходящи  за децата и  размери за  възрастни и макси възрастни версии. Ние дори можем да изработим огромни плажни кърпи до 5 метра, ако желаете това - просто се обадете, за да се информирате за нашите големи плажни кърпи и други поръчкови варианти.
Изберете вашия собствен размер персонализирани кърпа! Ние ги направим по поръчка. Свържете с нас за повече информация
Абсорбираща водата персонализирана кърпа

 

Моля, имайте предвид, че тези продук са отпечатва чрез дигитална технология специално по ваша поръчка! Вашата кърпа е с дебелина 400гр./м2, при което при прибутване на влакната  в едната посока принта е с перфекно качество, а натиснати влакната в противоположната посока се появяват малки бели петънца от бяла текстилна подложка дълбоко надолу. Тези петънца са минимални и еневъзможно да се избегне при идивидуални поръчки. Ръбовете на кърпа по поръчка се подгъват на ръка и е възможно отклонение от идеалната права, но тези отклонения са напълно приемливи и те няма да направят вашата кърпа  по-малко любима.

Печат на хавлия. Отпечатването на цяла кърпа е изключително трудно да се направи, но ние го правим добре. Ние оптимизирахме отпечатването върху кърпа (хавлиен плат) за да се гарантира баланс за най-добър печат и дебелината.

 

Принтирай снимка въху кърпа или ни изпрати няколко за изработка на колаж.
Най-простият начин да създадете свой собствена плажна кърпа е с една снимка. Те изглеждат страхотно, особено за кърпи двоен размер, ние можам да изработим и фотоколажи за вас. Тази популярна и лесна употреба на този продукт го прави чудесна идея за подарък със снимка. Ние обичаме да ги произвеждаме.

 

Грижи: Тези кърпи издържат години години.  Мастилото е постоянно и е проникнало в нишките на плата, така че няма да избледнее. Препоръчително е да се перат  до 30 ° С.

 

Цени за пълноцветен едностранен печат върху хавлии

 

 

цени за хажлия с печат на едро